Sukukokous pidettiin onnistuneesti 28.6.2008 Kiteen Huvikeskuksessa.
Paikalla oli runsaasti osallistujia ja säänhaltija oli ottanut huomioon tapahtumamme, oli lämmintä ja aurinkoista, jälleen tapaamisessamme.
Teo Strandén avasi kokouksen ja valittiin yksimielisesti puheenjohtajaksi seuraavaksikin vuodeksi.

Aino Strandén-Sorvisto piti hyvän esitelmän Tapio Mustosen keräämien sukutietojen pohjalta, jotka ulottui aina 1500 -luvun alkupuolelle. Siinä tuli esille mielenkiintoisia sukulaisia.

Timo Ahvo kertoi sukumme tarinoiden ja valokuvien keräämisen tarpeellisuudesta ja kuinka sen voi toteuttaa. Jälkipolvien olisi hyvä tietää edellisten sukupolvien elämästä ja työstä, joiden kertomukset laitettaisiin sukukirjamme sivuille muistuttamaan oman sukumme elämästä ja sen moninaisista vaiheista.
Kannattaa kertoa menneistä rohkeasti, saattaahan meissä virrata hippusellinen jopa kansallisrunoilijan verta suonissamme. Kirjoituksenne voi myös päättyä sukukirjamme myötä historian kirjoihin, tai ainakin oman historiamme kirjaan.

Sukumme tutkija Ahti Kopperi kertoi kuinka tiedonsuojalailla vaikeutetaan jatkuvasti tietojen saantia suvuista ja tutkijat taas haluaisi päinvastaista saadakseen sukukirjat mahdollisimman kattavaksi kuvaamaan sukuja ja sukuhaaroja..

http://www.webbisivu.com/Sukuseuranvalokuvat.aspx

Tässä vuoden 2008 osallistujat!

Liity Strandenien sukuseuraan heti!

osallistumislomake.pdf

Sukuseuran säännöt